Vier bijzondere Zuid-Hollandse museaIn GENIET zetten wij de mooiste musea en verborgen parels van Nederland  voor je op een rij. Zo blijf je op de hoogte van alle culturele hoogtepunten die het Nederlandse museumlandschap te bieden heeft. Deze keer: vier bijzondere Zuid-Hollandse musea die je niet mag missen. 

Vier bijzondere Zuid-Hollandse musea

Zuid-Holland is een van de meest dichtbevolkte gebieden ter wereld. Geen wonder dat deze provincie een overvloed aan culturele uitingen kent. Van de Hollandse Meesters itot aan moderne en hedendaagse fotografie: in Zuid-Holland vind je voorbeelden uit vrijwel iedere periode van de (kunst)geschiedenis. Laat ons je in deze documentaire meenemen naar het Dordrechts Museum, het Nederlands Fotomuseum, Escher in het Paleis en Museum Volkenkunde.

GENIET | Vier bijzondere Zuid-Hollandse musea

Museum informatie

Dordrechts Museum

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag11:0017:00
Woensdag11:0017:00
Donderdag11:0017:00
Vrijdag11:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€16.00
Studenten (vanaf 19 jaar) | CJP€6.00
Museumkaart | ICOM Gratis
Rembrandtkaart Gratis
VriendenLoterij VIP-KAART Gratis
Tickets

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

expand_less

buy windows 11 pro test ediyorum