De collectie van Cameramuseum Zierikzee

In de korte documentaire De collectie van Cameramuseum Zierikzee neemt het museum je in een vogelvlucht mee door hun collectie. Reis mee naar de binnenstad van Zierikzee en kom erachter of het Cameramuseum jouw hart sneller doet kloppen.

De collectie van Cameramuseum Zierikzee

In een tijd waarin iedereen een mobiele telefoon met een camera in zijn zak heeft en we allemaal een beetje fotograaf zijn, is het makkelijk om te vergeten dat het maken van een foto vroeger een tijdrovende bezigheid was. De fotogenieke collectie van Cameramuseum Zierikzee neemt de bezoeker mee door het lange verhaal van de camera. Van de uitvinding van de daguerrotype tot aan analoge fotografie en de donkere kamer. Je bekijkt dit bijzondere museum nu door onze lens.

Voor meer informatie over het verhaal van Cameramuseum Zierikzee bezoek je de website van het museum. Een overzicht van andere musea vind je op deze pagina

Cameramuseum Zierikzee
Korte Sint Janstraat 5
Zierikzee

0111-412048

Dinsdag Gesloten
Zondag Gesloten

Regulier€6.00
Kinderen (5 t/m 12 jaar)€3.00
Kinderen (t/m 4 jaar) Gratis

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

buy windows 11 pro test ediyorum