De collectie van Escher in Het Paleis

In de korte documentaire De collectie van Escher in het Paleis zie je de hoogtepunten van Escher in het Paleis in een notendop. Weet je nog niet zeker of je dit museum wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Zin om te verdwalen in de oneindige tekeningen van M.C. Escher? Ook dan is de korte documentaire over het Escher in het Paleis uitermate geschikt.

Het verhaal achter de collectie van Escher in het Paleis

Hier zie je meer dan 120 van de belangrijkste kunstwerken van de kunstenaar M.C. Escher. De selectie werken neemt je tevens mee door de ontwikkeling van de optische illusionist die onder andere voert langs wiskundebijlessen en Italiaanse natuurlandschappen.

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website. Wil je blijven leren over musea in (de omgeving van) de Hofstad? Wij namen eerder een kijkje voor je bij het Haags Historisch Museum in Den Haag.

De collectie van Escher in Het Paleis

Escher in Het Paleis

Dinsdag11:0017:00

Regulier€11.50
Studenten€10.50
Jongeren (13 t/m 17 jaar)€8.50
Kinderen (7 t/m 12 jaar)€6.50
Kinderen (t/m 6 jaar) Gratis
ICOM Gratis
Tickets

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

buy windows 11 pro test ediyorum