De collectie van Missiemuseum SteylIn de korte documentaire De collectie van Missiemuseum Steyl zie je de hoogtepunten van Missiemuseum Steyl in een notendop. Weet je nog niet zeker of je het Missiemuseum wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Voor wie meer verdieping zoekt over de periode van de latere jaren van 1870 waarin ontdekkingsreizigers, monniken en broeders in het buitenland het geloof verkondigen is de documentaire ook geschikt.

Het verhaal achter de collectie van Missiemuseum Steyl

In Steyl, een kloosterdorp in Limburg, vind je het Missiemuseum Steyl. Hier staan de reizen van missionarissen die hun geloof verkondigden in verre oorden centraal. Ondertussen beleefden zij diverse avonturen en kwamen zij fascinerende objecten tegen. Doordat je in het museum de tentoonstelling uit die tijd bekijkt, is het eigenlijk een museum in een museum!

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website. Ben je benieuwd naar welke andere musea je in de omgeving van Steyl treft? Ga dan naar dit handige museumoverzicht

 

De collectie van Missiemuseum Steyl

Museum informatie

Missiemuseum Steyl

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag11:0017:00
Woensdag11:0017:00
Donderdag11:0017:00
Vrijdag11:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€9.00
Jeugd (4 t/m 17 jaar)€5.00
Kinderen 0 t/m 3 jaar en rolstoelbegeleiders Gratis
Reductie voor scholen en groepen vanaf 20 personen (p.p.)€0.50
Museumjaarkaart Gratis
Rondleiding door een gids€50.00

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

buy windows 11 pro test ediyorum