De collectie van Huis MidwoudIn de korte documentaire De collectie van Huis Midwouwd zie je de hoogtepunten van Huis Midwoud in een notendop. Weet je nog niet zeker of je dit museum wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Heb je zin om even weg te dromen onder begeleiding van pianoklanken? Ook dan is de korte documentaire over Huis Midwoud uitermate geschikt.

Het verhaal achter de collectie van Huis Midwoud

Huis Midwoud bevindt zich in het dorpje Midwoud in de gemeente Medemblik. Het is een klein pianomuseum waar ook concerten gehouden worden. De collectie van dit museum staat dus niet in een vitrine, maar komt nog geregeld in actie tijdens concerten en evenementen.

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website. Wil je blijven leren over musea omtrent het thema muziek? Neem dan ook eens een kijkje bij Museum Speelklok in Utrecht.

De collectie van Huis Midwoud

Museum informatie

Huis Midwoud
Midwouder Dorpsstraat 17
1679 GB
Midwoud

0620972933

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum