De collectie van het StoommachinemuseumIn de korte documentaire De collectie van het Stoommachinemuseum zie je de hoogtepunten van het Nederlands Stoommachinemuseum in een vogelvlucht. Weet je nog niet zeker of je het Stoommachinemuseum wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Wil je gewoon meer leren over de techniek en geschiedenis van stoommachines? Ook dan is de korte documentaire over het Stoommachinemuseum een aanrader.

Het verhaal achter de collectie van het Stoommachinemuseum

Bij een bezoek aan het Stoommachinemuseum krijg je de unieke kans om verschillende stoommachines in het echt te zien en de stokers een handje te helpen! Ook kan je in het lab zelf een stoommachine onder stoom brengen. Het museum is daarmee geschikt voor jong en oud.

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website. Ben je benieuwd naar welke andere musea je in de omgeving van het Stoommachinemuseum treft? Ga dan naar dit handige museumoverzicht

De collectie van het Stoommachinemuseum

Museum informatie

Stoommachinemuseum
Oosterdijk 4
1671 HJ
Medemblik

0227 – 544 732
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag10:0017:00
Woensdag10:0017:00
Donderdag10:0017:00
Vrijdag10:0017:00
Zaterdag10:0017:00
Zondag10:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€9
Kinderen (5-12 jaar)€6
Museumkaart Gratis
Vrienden van het Stoommachinemuseum Gratis

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum