Museum informatie

Stedelijk Museum Alkmaar
Canadaplein 1
1811 KE
Alkmaar

072 - 5489789
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag11:0017:00
Woensdag11:0017:00
Donderdag11:0017:00
Vrijdag11:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€12.00
CJP & Alkmaarpas€8.00
Gezinsticket (2 volw. + kinderen)€16.00
Jongeren t/m 18 jaar, Vrienden, Museumkaart, ICOM & Vereniging Rembrandt Gratis
starTe zien op MuseumTV

Stedelijk Museum Alkmaar


Stedelijk Museum Alkmaar heeft de taak om de (kunst)geschiedenis en het culturele erfgoed van de stad te bewaren en tentoon te stellen. Het museum is dé plek voor iedereen die de geschiedenis en de kunst van Alkmaar en omgeving wil ontdekken. Het museum representeert het verleden via interessante interactieve opstellingen van de collecties. Deze opstellingen wisselen steeds, zodat het museum bij elk bezoek iets nieuws brengt.

Stedelijk Museum Alkmaar parkeren, openingstijden en andere algemene informatie

Stedelijk Museum Alkmaar heeft verschillende vaste collecties die tezamen vertellen over de roemrijke stadsgeschiedenis. Daarnaast vind je expositie Stedelijk Museum Alkmaar met een indrukwekkende collectie van de Bergense School. Recentelijk heeft het museum een topstuk aan expositie Stedelijk Museum Alkmaar mogen toevoegen. Meesterschilder Emanuel de Witte Stedelijk Museum Alkmaar is definitief terug. Wil je actuele informatie over Stedelijk Museum Alkmaar prijzen en openingstijden? Bezoek dan hun website.

Impressie van het museum

Ben je al helemaal enthousiast geworden over Stedelijk Museum Alkmaar? Krijg dan alvast een impressie van expositie Stedelijk Museum Alkmaar door het bekijken van onze documentaire. Wil je tijdens je culturele dagje uit in Alkmaar nog een museum bezoeken? Neem dan een kijkje bij het Hollands Kaasmuseum dat je vindt op het Waagplein. Om een voorproefje te krijgen bekijk je de video die we er maakten.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.