Museum informatie

Museumpark Orientalis
Profetenlaan 2
6564 BL
Heilig Landstichting

024 382 3110
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag11:0017:00
Woensdag11:0017:00
Donderdag11:0017:00
Vrijdag11:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€11
Kinderen (4 t/m 15 jaar)€7
Kinderen (0 t/m 3 jaar) Gratis
Rolstoelbegeleider Gratis
Vrienden van Museumpark Orientalis Gratis
Museumkaart Gratis
Parkeermunt€5
In 2022 opent Museumpark Orientalis op 4 momenten de poort voor individuele bezoekers. Voor scholen en groepen zijn we (op afspraak) altijd geopend. Het museumpark in 2022 is geopend van: 15 april t/m 6 juni 26 juli t/m 11 september 22 oktober t/m 30 oktober 17 december 2022 t/m 8 januari 2023 Tickets
star_border Niet te zien op MuseumTV

Museumpark Orientalis


In Museumpark Orientalis waan je je in een andere wereld. Je ontdekt de kleurrijke wereld van verschillende religies en denkbeelden, en je geniet van de ruimte en de bijzondere natuur. Een park waar je als moderne pelgrim letterlijk en figuurlijk op ontdekking gaat. Met verrassende activiteiten voor jong en oud.

Bezoek Museumpark Orientalis

In Museumpark Heilang Land Stichting Orientalis wandel je door een joods dorp, beklim je de trap van het paleis van Pontius Pilatus, struin je door de Romeinse straat en bezoek je het Arabisch vissersdorp. Je beleeft in de openlucht het heden en verleden van het christendom en andere grote wereldreligies.

Museumpark Orientalis ligt in een mooi groen bosgebied. Je wandelt door een park van maar liefst 30 hectare. Het unieke park heeft een rijke geschiedenis die meer dan een eeuw terug gaat. Hieraan dankt het park haar Rijksmonumenten, bijzondere gebouwen en objecten die het verhaal vertellen van verschillende religies. Kortom: je ontdekt op een leuke manier wat mensen beweegt, toen en nu.

Museumpark Orientalis adres, tickets en evenementen

Het museum organiseert naast wisselende tentoonstellingen rondom het Midden-Oosten, geloof en cultuur ook het hele jaar door diverse evenementen waarbij cultuur, ambachten en authentieke activiteiten langskomen. Voor actuele informatie over de diverse evenementen die op dit moment te vinden zijn in Heilig Land Stichting Orientalis verwijzen je graag naar de website van het park.

Tickets kan je overigens eenvoudig bestellen via de ‘Tickets’ knop in de witte balk op deze pagina. Daar vind je ook informatie over het adres, Profetenlaan 2, van het museumpark, openingstijden en entreeprijzen.

Ben je benieuwd naar andere musea waar je terecht kan met diverse leeftijden, bekijk dan zeker de top lijsten van MuseumTV!

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum