Museum informatie

DOMunder
Domplein 4
3512 JC
Utrecht

+31 (0)30 743 15 94

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Student/Kind€10
Volwassene€12.5
Bezoek alleen op reservering
starTe zien op MuseumTV

DOMunder


Duik onder de grond van Utrecht en maak een ontdekkingstocht door de geschiedenis van de Domstad. In deze prijswinnende historische attractie onder het Domplein in Utrecht reis je tweeduizend jaar terug in de tijd. Tweeduizend jaar aan geschiedenis en archeologie komen voorbij in deze attractie voor jong en oud.

In deze attractie herbeleef je de Romeinen, de middeleeuwen en de zomerstorm van 1674. Utrecht kent een bewogen geschiedenis die zijn sporen diep heeft nagelaten.

Daal gewapend met een zaklamp vijf meter af op zoek naar de fascinerende verhalen van de stad en vind de middeleeuwse kelder. Speur naar archeologische resten en voel je een echte archeoloog. De ontdekkingstocht van DOMUnder duurt ongeveer 75 minuten. Voor de tocht is een adviesleeftijd voor kinderen vastgesteld van 10 jaar.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

buy windows 11 pro test ediyorum