De collectie van DOMunderIn de korte documentaire De collectie van DOMunder zie je de hoogtepunten van het museum DOMunder in een notendop. Weet je nog niet zeker of je dit museum wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Zin om tijdens de volgende kringverjaardag met leuke weetjes te strooien? Ook dan is de korte documentaire over DOMunder uitermate geschikt.

Het verhaal achter de collectie van DOMunder

In museum DOMunder wordt je meegenomen naar een verborgen verhaal dat zich onder het bekende Domplein in Utrecht afspeelt. Daal af onder de fundering van de Domstad en ontdek een geschiedenis die tot wel tweeduizend jaar terug gaat.

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website. Wil je blijven leren over musea in de omgeving van Utrecht? Wij namen eerder een kijkje voor je bij Museum Flehite in Amersfoort.

De collectie van de DOMunder

Promo | DOMunder

Museum informatie

DOMunder

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Student/Kind€10
Volwassene€14
Bezoek alleen op reservering

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

buy windows 11 pro test ediyorum