Museum informatie

Vleeshal

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag13:0017:00
Donderdag13:0017:00
Vrijdag13:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€4
Studenten en kinderen onder 18 jaar Gratis
Museumkaart/ICOM Gratis
star_border Niet te zien op MuseumTV

Vleeshal


De Vleeshal in Middelburg besteedt sinds 1979 aandacht aan hedendaagse kunst. De thema’s performance en performativiteit in de hedendaagse kunst, die de toeschouwer een centrale rol toeschrijven, staan centraal. Bij iedere tentoonstelling wordt een workshop, geschikt voor basisschool of voortgezet onderwijs, georganiseerd.

Locatie

De Vleeshal is gevestigd in een gotische kerk op de markt in Middelburg. Daarnaast is de het sinds 2015 begonnen met een nomadisch programma en is het verschillende samenwerkingen aangegaan. De instelling wil een regionale functie vervullen in Zeeland. Het ligt in het centrum van Middelburg, ver weg van de randstad, maar aan de andere kant ook centraal tussen de Randstad en metropolen Parijs, Londen en Keulen in.

Iedere eerste woensdag en zondag van de maand is de Vleeshal gratis te bezoeken.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.