Museum informatie

Factor IJ
Pampuslaan 11
1087 MB
Amsterdam

020 - 2100160
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag11:0018:00
Donderdag11:0018:00
Vrijdag11:0018:00
Zaterdag11:0018:00
Zondag Gesloten
Bekijk de actuele tentoonstellingen en prijzen op de website van Factor IJ.
star_border Niet te zien op MuseumTV

Factor IJ


Een kunstuitleen én culturele ontmoetingsplek in één? Dát is Factor IJ in Amsterdam. 

De verhalen achter de kunst

Op deze bruisende ontmoetingsplek worden regelmatig kunstevenementen, exposities en concerten georganiseerd. Hier kunnen aanstormende talentvolle kunstenaars terecht om hun kunstwerken te tonen aan het publiek. Deze kunstenaars worden zorgvuldig geselecteerd door het team. De verhalen achter het werk en de maker worden verteld, op de plek waar liefhebbers van kunst en de kunstenaars samenkomen. 

Kunst mee naar huis

Je ervaart hier onderscheidende kunst en design niet alleen binnen, maar ook buiten de muren van het gebouw. Je kan namelijk jouw favoriete kunstwerk mee naar huis nemen. Op basis van een abonnement reserveer je een kunstwerk dat jij graag thuis hebt staan. Ben je toe aan een nieuw werk? Dan ruil je het schilderij, beeld of ander kunstvoorwerp weer om voor een ander exemplaar. Kan je toch geen afscheid nemen van het werk? Factor IJ biedt je de mogelijkheid het aan te schaffen.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum