Ben jij iemand met een passie voor het maken van video en met een interesse voor kunst en cultuur? Dan is MuseumTV op zoek naar jou!

MuseumTV is hét videoplatform dat kunst, cultuur en design tot leven brengt. Met ons online platform proberen we een zo breed mogelijk publiek in aanraking te laten komen met kunst en cultuur. We vertellen je wat er achter de schermen van jouw favoriete museum gebeurt en de curatoren nemen je mee de diepte in tijdens rijke achtergrondverhalen over de nieuwste tentoonstellingen. De video’s moeten toegankelijk, informatief en inspirerend zijn voor het grote publiek.

 

MuseumTV werkt graag met ervaren en betrouwbare regisseurs, cameramensen en editors. Momenteel zijn wij opzoek naar professionals met een schappelijk tarief waarop wij een beroep kunnen doen voor meerdere projecten per jaar.

Benieuwd naar onze video’s? Kijk gerust rond op onze website of in de app. Interesse om ook films voor ons te maken of heb je vragen? Laat het ons weten via:

 

Katinka Vlieghuis

Producer

[email protected]

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.