MuseumTV heeft op dit moment geen SmartTV app. Wel kunt u via de browser naar de website van MuseumTV gaan om de video’s te bekijken. Bent u klant van KPN of Vodafone Ziggo? Ga dan naar het On Demand menu en klik op MuseumTV. Hier vindt u een overzicht van alle mini-documentaires.

Als u de app voor het eerst opent, krijgt u een keuzemenu voor taal en een korte introductie. Daarna kunt u via het menu linksboven inloggen door naar beneden te scrollen en op ‘inloggen’ te drukken. Ook kunt u via de homepagina van de app inloggen.

In de app klikt u linksboven op het menu icoon, waarna het menu opent. Hier kunt u zich vervolgens registreren door naar beneden te scrollen en op ‘registeren’ te klikken. Ook is er op de homepagina in de app een knop met ‘registreren’. Vervolgens maakt u een account aan door een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord in te vullen.

Ja, het aangemaakte account op de website is hetzelfde voor de app. U logt in met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord.

Nee, dit is niet mogelijk. Wanneer u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u dit wijzigen via de website. Klik in het menu op ‘inloggen’ en klik vervolgens op de link ‘Wachtwoord vergeten?’. U krijgt vervolgens een e-mail met instructies om uw wachtwoord te wijzigen.

Als u bent ingelogd op de app, kunt u uw wachtwoord wijzigen door naar ‘profiel’ te gaan. Dit kan via de landingspagina bij het openen van de app, of via het menu aan de linkerkant, onder ‘account’. Bij het profiel kunt u onderin uw wachtwoord wijzigen, door op ‘wachtwoord wijzigen’ te drukken.

Dat kan. U kunt MuseumTV kijken via de MuseumTV app, beschikbaar voor iOS en Android.

Als vriend van MuseumTV helpt u ons bij het realiseren van onze missie: kunst en cultuur toegankelijk maken voor iedereen. Als MuseumTV Vriend profiteert u van de volgende voordelen:

  • Onbeperkt én reclamevrij toegang tot alle content op MuseumTV
  • U wordt onderdeel van onze MuseumTV Vrienden Community
  • Deelname gebruikersgroep: meedenken bij de ontwikkeling van het MuseumTV platform
  • Leuke kortingen en aanbiedingen uit de museumwereld

Doet u ook mee?

button, museumtv

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.