Mijn account

Wat jammer dat je je account op wil zeggen. De prachtige collectie video tentoonstellingen van MuseumTV omvat meer dan 200 video’s, mini-documentaires , art bites en tips van/over toonaangevende musea en kunstinstellingen. Elke maand vind je op MuseumTV nieuw aanbod.

Wil je alsnog opzeggen dan kun je het contactformulier invullen met als onderwerp “Opzeggen”. Ook kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Vul alsjeblieft je gebruikersnaam, e-mailadres en abonneenummer in.

Uiteraard zijn wij erg nieuwsgierig naar de reden van opzegging. Wij zouden het erg waarderen als je aangeeft waarom je wil opzeggen.

 

Steun ons

Als vriend van MuseumTV helpt u ons bij het realiseren van onze missie: kunst en cultuur toegankelijk maken voor iedereen. Als MuseumTV Vriend profiteert u van de volgende voordelen:

  • Onbeperkt én reclamevrij toegang tot alle content op MuseumTV
  • U wordt onderdeel van onze MuseumTV Vrienden Community
  • Deelname gebruikersgroep: meedenken bij de ontwikkeling van het MuseumTV platform
  • Leuke kortingen en aanbiedingen uit de museumwereld

Doet u ook mee?

button, museumtv

Draagt u de musea in Nederland een warm hart toe? En wilt u onderdeel zijn van dit belangrijke initiatief en MuseumTV helpen verder te ontwikkelen? Dat kan! Er zijn 2 manieren om ons te steunen: doneren of lid worden. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!

Lid worden & MuseumTV Vrienden

U kunt ons structureel steunen en lid worden vanaf €15 euro per jaar. Dat is nog geen €1,25 per maand. Als lid krijgt u onbeperkt én reclamevrij toegang tot MuseumTV. Ook wordt u onderdeel van onze MuseumTV Vrienden Community.

Heeft u een gratis proefaccount? Dan wordt u registratie direct en automatisch omgezet naar een MuseumTV Vrienden Lidmaatschap.

Wat wij doen met uw bijdrage

Met uw bijdrage kunnen wij o.a. nieuwe musea toevoegen, meer video’s maken, het platform onderhouden en uitbreiden met leuke nieuwe functies. En dat is een mooie win-win voor ons allemaal. Wij verwelkomen u dus graag als Vriend van MuseumTV of donateur!

Doet u mee?

button, museumtv, ja doen, ja, doen, museum

 

Draagt u de musea in Nederland een warm hart toe? En wilt u onderdeel zijn van dit belangrijke initiatief en MuseumTV helpen verder te ontwikkelen? Dat kan! Er zijn 2 manieren om ons te steunen: doneren of lid worden. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!

Eenmalig doneren: Ook met een eenmalige donatie kunt u ons geweldig steunen. U helpt met iedere gift aan mee aan onze gezamenlijke missie: kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk maken. Met uw bijdrage kunnen wij o.a. nieuwe musea toevoegen, meer video’s maken, het platform onderhouden en uitbreiden met leuke nieuwe functies. En dat is een mooie win-win voor ons allemaal. Wij verwelkomen u dus graag als donateur! Doet u mee?

 

ja-doen0-5x-50

 

MuseumTV app

MuseumTV heeft op dit moment geen SmartTV app. Wel kunt u via de browser naar de website van MuseumTV gaan om de video’s te bekijken. Bent u klant van KPN of Vodafone Ziggo? Ga dan naar het On Demand menu en klik op MuseumTV. Hier vindt u een overzicht van alle mini-documentaires.

In de app klikt u linksboven op het menu icoon, waarna het menu opent. Hier kunt u zich vervolgens registreren door naar beneden te scrollen en op ‘registeren’ te klikken. Ook is er op de homepagina in de app een knop met ‘registreren’. Vervolgens maakt u een account aan door een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord in te vullen.

Ja, het aangemaakte account op de website is hetzelfde voor de app. U logt in met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord.

Nee, dit is niet mogelijk. Wanneer u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u dit wijzigen via de website. Klik in het menu op ‘inloggen’ en klik vervolgens op de link ‘Wachtwoord vergeten?’. U krijgt vervolgens een e-mail met instructies om uw wachtwoord te wijzigen.

Als u bent ingelogd op de app, kunt u uw wachtwoord wijzigen door naar ‘profiel’ te gaan. Dit kan via de landingspagina bij het openen van de app, of via het menu aan de linkerkant, onder ‘account’. Bij het profiel kunt u onderin uw wachtwoord wijzigen, door op ‘wachtwoord wijzigen’ te drukken.

Dat kan. U kunt MuseumTV kijken via de MuseumTV app, beschikbaar voor iOS en Android.

 

Over MuseumTV

Op dit moment zijn er nog geen speciale kortingen. Wel kan het zijn dat musea zelf besluiten om gebruikers van MuseumTV een extra korting te geven. Hou daarom het overzicht goed in de gaten. Als MuseumTV Vriend bieden wij u echter leuke acties uit de museumwereld. Om van deze aantrekkelijke acties gebruik te kunnen maken is wel een lidmaatschap nodig op MuseumTV.

MuseumTV is een initiatief van Stichting Ons Museum, samenwerkende musea in Nederland. De missie van Stichting Ons Museum is een zo breed mogelijk publiek met kunst en cultuur in aanraking te brengen. Naast de verschillende musea, wordt MuseumTV ook gesteund door de volgende gerenommeerde instellingen. Bekijk hier al onze partners.

Partner worden en samenwerken?

Wilt u MuseumTV steunen of partner worden? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected].

 

 

Dé actuele online tentoonstellingsagenda

Zin in een dagje cultuur snuiven, maar geen idee wat er op dit moment waar te zien is? MuseumTV biedt een zo compleet mogelijk tentoonstellingsoverzicht van Nederland. Daarmee is MuseumTV uw nieuwe online tentoonstellingsagenda in videovorm. Toegankelijk, actueel, en altijd en overal te raadplegen.

Unieke kwaliteitsvideo’s voor inzicht & inspiratie

Twijfelt u of een tentoonstelling zal voldoen aan uw verwachtingen? Of vindt u het lastig om een keuze te maken uit alle verschillende musea? Dan is het fijn om vooraf al wat meer een beeld te hebben. Letterlijk, want een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. MuseumTV biedt een overzicht van tentoonstellingen en musea in Nederland, in video’s van hoge kwaliteit. Deze geven u een complete indruk van specifieke tentoonstellingen. Nog voordat deze te bewonderen zijn. Zo kunt u thuis al kiezen welk museum of welke tentoonstelling of kunststuk u graag wilt zien.

Verrijking en verdieping van uw museumbezoek

Musea kunnen ontzettend druk zijn, zeker in het weekend of tijdens vakantieperiodes. Kijk op uw gemak alvast waar de tentoonstelling van uw keuze over gaat en bepaal vooraf wat u wilt zien. Met MuseumTV kijkt u bovendien ook makkelijk terug waar u tijdens een drukke tentoonstelling niet aan toe bent gekomen.

Vooraf, tijdens en achteraf onbeperkt toegang

Wat u tijdens een tijdelijke tentoonstellingen ziet, krijgt u misschien maar een keer in uw leven te zien… Of toch niet? Ook wanneer een tentoonstelling afgelopen is, blijft de tentoonstellingspagina beschikbaar. MuseumTV geeft u altijd onbeperkt toegang tot onze online videoarchieven. Dat geeft u de mogelijkheid die bijzondere expositie of dat portret van die kunstenaar nog eens terug te kijken. Alle video’s zijn te bekijken zonder vervelende onderbrekingen door reclames.

Art bites, docu’s & achtergronden op één plek

Bekijk de beste tentoonstellingen van Nederland on demand. Om meer over musea en tentoonstellingen te weten te komen, moet u de informatie vaak op verschillende plekken zoeken. Vind en kijk alle achtergronden, mini-documentaires en korte, krachtige arts bites nu altijd op één centrale plek. Waar u maar wilt, op uw desktop of laptop, tablet en mobiel. MuseumTV biedt elke maand nieuwe tentoonstellingen van musea. Via onze nieuwsbrief laten we u weten wanneer er weer nieuwe video’s beschikbaar zijn.

Interessant? Meld u dan nu gratis aan voor een account

Voor bezitters van een museumjaarkaart is MuseumTV extra leuk. U bent niet alleen op de hoogte van de actuele tentoonstellingen maar het is ook een aanvulling op uw museumbezoek. Door de extra informatie kunt u direct zien of de tentoonstelling het bezoeken waard is. De films en achtergronden geven u een betere indruk van de tentoonstelling en dat maakt een museumbezoek veel leuker. Ook na uw museumbezoek kunt u nog even extra nagenieten.