Musea zijn weer open dus het is hoog tijd voor een dagje uit! De tentoonstellingsagenda van MuseumTV helpt je bij het maken van een keuze. In dit handige overzicht vind je namelijk nieuwe, tijdelijke tentoonstellingen door heel Nederland.

MEI 2022

april tentoonstellingsagenda

tentoonstellingsagenda maartHout Couture tentoonstelling

tentoonstellingsagenda beeld en geluid den haag een zee van geluktentoonstellingsagenda van abbemuseum a lasting truth is changetentoonstellingsagenda van eesterenmuseum honderdduizend bomen en een bos van draadtentoonstellingsagenda coda albert van der weidetentoonstellingsagenda kunsthal kade schurend paradijstentoonstellingsagenda kunstmuseum alphonse mucha art nouveau in parijstentoonstellingsagenda de domijnen sittardtentoonstellingsagenda museum more nove realismytentoonstellingsagenda mauritshuis in volle bloeitentoonstellingsagenda valkhof nijmegententoonstellingsagenda eye guido van der wervetentoonstellingsagenda foam john edmonds a sidelong glancetentoonstellingsagenda impressionisme fries museumtentoonstellingsagenda groninger museum erfgoedtentoonstelling indonesie onafhankelijkheid rijksmuseumtentoonstelling de pont tilburg kara walkerbonnefantenmuseum tentoonstellingsagenda

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.