Vier bijzondere Noord-Brabantse museaIn GENIET zetten wij de mooiste musea en verborgen parels van Nederland  voor je op een rij. Zo blijf je op de hoogte van alle culturele hoogtepunten die het Nederlandse museumlandschap te bieden heeft. Deze keer genieten met een zachte ‘g’: vier bijzondere Noord-Brabantse musea die je niet mag missen. 

Vier bijzondere Noord-Brabantse musea

Noord-Brabant is de mooiste provincie van Nederland. Althans, wanneer je het aan een Brabander vraagt. Deze trots komt ook terug in het uitgebreide museumaanbod waar men de geschiedenis, ambacht en kunst uit het Brabantse gebied tot leven laat komen. In deze documentaire bezoeken we vier musea: het Noordbrabants Museum, het Nederlands Steendrukkunst Museum, Museum de Wieger en het DAF Museum.

GENIET | Vier bijzondere Noord-Brabantse musea

Museum informatie

Museum de Wieger

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag12:0017:00
Woensdag12:0017:00
Donderdag12:0017:00
Vrijdag12:0017:00
Zaterdag12:0017:00
Zondag12:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Regulier€9.50
Studenten | CJP€7.00
Kinderen (t/m 12 jaar) Gratis
Museumkaart | ICOM Gratis

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

expand_less

buy windows 11 pro test ediyorum