In de voetsporen van Van Gogh

In de serie VERDIEP beschouwen we iedere aflevering één specifiek onderwerp en leggen we dwarsverbanden in Nederlandse museumcollecties. In deze aflevering nemen wij je mee op reis door Nederland om op zoek te gaan naar de voetsporen van Van Gogh gewerkt heeft.

In de voetsporen van Van Gogh

Er zijn in Nederland diverse musea waar je de werken van Van Gogh kan bewonderen. In dit filmpje gaan we langs diverse Nederlandse musea, namelijk het Van Gogh Museum, Van GoghHuis, Kröller-Müller en Vincentre. Vanaf zijn geboorte tot aan zijn dood. Het verhaal van Van Gogh staat centraal. Verdiep je in de wereld van deze Nederlandse meester.

Een overzicht van andere VERDIEP aflevering vind je op ons YouTube-kanaal.

VERDIEP | In de voetsporen van Van Gogh

Van Gogh Museum