VERDIEP | In de voetsporen van Van Gogh

In VERDIEP duiken we in een onderwerp en bezoeken we meerdere musea die allemaal een puzzelstukje met informatie in hun collectie bewaren. In deze aflevering nemen wij je mee op reis door Nederland om op zoek te gaan naar de plekken waar Vincent Van Gogh gewerkt heeft.

In de voetsporen van Van Gogh

Er zijn in Nederland diverse musea waar je de werken van Van Gogh kan bewonderen. In dit filmpje gaan we langs diverse Nederlandse musea, namelijk het Van Gogh Museum, Van GoghHuis, Kröller-Müller en Vincentre. Vanaf zijn geboorte tot aan zijn dood. Het verhaal van Van Gogh staat centraal. Verdiep je in de wereld van deze Nederlandse meester.

VERDIEP | In de voetsporen van Van Gogh

Van Gogh Museum