De collectie van Teylers MuseumIn de korte documentaire De collectie van Teylers Museum zie je de hoogtepunten van het Teylers Museum in Haarlem. Weet je nog niet zeker of je het museum wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Wil je gewoon meer leren over het oudste museum van Nederland? Ook dan is de korte documentaire over het Putter Stoomgemaal het kijken waard.

Het verhaal achter de collectie van Teylers Museum

In deze korte documentaire krijgen we een bijzonder inkijkje in de collectie van het oudste kunst- en wetenschapsmuseum van ons land. In de authentieke kasten vind je eeuwenoude fossielen, schilderijen van Hollandse meesters en zelfs schetsen van Michelangelo en Rafaël.

Voor meer informatie over het gemaal bezoek je de website van het museum. Ben je benieuwd naar welke andere musea je in de omgeving van Haarlem vindt? Ga dan naar dit handige museumoverzicht

De collectie van Teylers Museum

In het kort | 1700 tekeningen

Museum informatie

Teylers Museum

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag10:0017:00
Woensdag10:0017:00
Donderdag10:0017:00
Vrijdag10:0017:00
Zaterdag10:0017:00
Zondag10:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€15.00
CJP€8.50
Kinderen (6 t/m 17 jaar)€2.50
Museumkaart / ICOM / Rembrandtpas / VriendenLoterij VIP-kaart Gratis
Tickets

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

expand_less

buy windows 11 pro test ediyorum