De collectie van Speelgoedmuseum DeventerIn de korte documentaire De collectie van Speelgoedmuseum Deventer zie je de hoogtepunten van Speelgoedmuseum Deventer in een notendop. Weet je nog niet zeker of je Speelgoedmuseum Deventer wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Wil je gewoon meer leren over een van de enige speelgoedmusea van Nederland? Ook dan is de korte documentaire over Speelgoedmuseum Deventer het kijken waard.

Het verhaal achter de collectie van Speelgoedmuseum Deventer

Jonge en oude speelgoedliefhebbers kunnen hun hart ophalen in dit speelgoedmuseum aan het centrale plein de Brink in Deventer. Op speelse wijze leer je in het museum over de geschiedenis van speelgoed. Aan poppenhuizen en speelgoedtreinen geen gebrek. Voor de liefhebber die een echt nostalgische dag wil beleven, is het zelfs mogelijk om met het speelgoed te spelen.

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website. Ben je benieuwd naar welke andere musea je in de omgeving van Deventer treft? Ga dan naar dit handige museumoverzicht

De collectie van Speelgoedmuseum Deventer

In het kort | Poppenhuizen

In het kort | Praxinoscoop

In het kort | Speelgoedauto's

Museum informatie

Speelgoedmuseum Deventer
Brink 47
7411 BV
Deventer

0570-611 153
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag11:0017:00
Woensdag11:0017:00
Donderdag11:0017:00
Vrijdag11:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€7.50
CJP/Student€6.00
4 t/m 18 jaar€4.00
Museumkaart, ICOM, Rembrandtkaart Gratis

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum