Op museum-steden-trip in… EmmenIn de serie Museum-steden-trip zetten wij de mooiste musea en verborgen parels van Nederland  voor je op een rij. Zo blijf je op de hoogte van alle culturele hoogtepunten die het Nederlandse museumlandschap te bieden heeft. Deze keer: drie bijzondere musea in de stad Emmen die je niet mag missen. 

Op museum-steden-trip naar… Emmen

Deze week nemen we je mee naar de open en groene stad Emmen. Naast het dierenpark Emmen, de mooie uitgestrekte bossen waar je kilometers doorheen kunt dwalen en de bijzondere kerken zijn er ook talrijke musea te vinden in deze prachtige stad in het Noorden van de lage landen. We nemen je graag mee naar het Contemporary Tibetan Art Museum, waar we kennis maken met de schoonheid van Tibet. Daarna trekken we naar Museum Ergens in Nederland, waar een rijke collectie aan herinneringen van de Tweede Wereldoorlog te vinden is. Als laatste stop, bezoeken we Museumboerderij de Nabershof, waar jarenlange geschiedenis van het boerenleven in Nederland te bewonderen is. 

Op museum-steden-trip in... Emmen

Museum informatie

Museumboerderij de Nabershof

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag11:0017:00
Donderdag11:0017:00
Vrijdag11:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

buy windows 11 pro test ediyorum