De collectie van het NEMO Science MuseumIn NEMO kan je zien hoe ons leven al eeuwenlang wordt beïnvloed door nieuwe uitvindingen en apparaten. Denk aan de komst van elektriciteit of telefonie. Ook het verhaal over technologie en wetenschap wordt sterker tegen de achtergrond van het verleden. Een tastbaar verleden in de vorm van een bijzondere collectie.

Laat NEMO je uitdagen tot ontdekken

NEMO daagt iedereen uit om te ontdekken hoe interessant en belangrijk wetenschap en technologie zijn. Dit geldt voor zowel vroeger als nu. Je ontdekt in het Science Museum op een toegankelijke manier de wetenschap en ervaart hoe wetenschap en technologie hele gewone dingen bijzonder maken!

In het museum leer je wetenschappelijke verschijnselen kennen en word je geprikkeld om deze niet zo maar aan te nemen, maar verder te onderzoeken. In NEMO zijn vaste interactieve tentoonstellingen te zien. Daarnaast is op verschillende plekken in het museum technologisch erfgoed te zien. Zo ontdekken bezoekers de vernieuwingen van vroeger en de wetenschappelijke basis voor de uitvindingen van de toekomst.

Kijk voor meer informatie ook op de website.

Promo | NEMO Science Museum

Mini-docu

The mission of MuseumTV is to introduce art and culture to the biggest audience possible. We do this on our joint video on demand platform for Dutch museums. Through our partners we bring the platform to the attention of the Dutch public actively.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
I agree with the terms and conditions and the privacy policy .