De collectie van het NEMO Science MuseumIn de korte documentaire De collectie van NEMO Science Museum zie je de hoogtepunten van NEMO Science Museum in Amsterdam. Weet je nog niet zeker of je NEMO wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Ben je überhaupt nog niet bekend met het iconische wetenschapsmuseum? Ook dan is de korte documentaire over NEMO Science Museum een absolute aanrader.

Het verhaal achter de collectie van NEMO

In NEMO kan je zien hoe ons leven al eeuwenlang wordt beïnvloed door nieuwe uitvindingen en apparaten. Denk aan de komst van elektriciteit of telefonie. Ook het verhaal over technologie en wetenschap wordt sterker tegen de achtergrond van het verleden. Een tastbaar verleden in de vorm van een bijzondere collectie.

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website van het museum. Ben je benieuwd naar welke andere musea je in de omgeving van Amsterdam treft? Ga dan naar dit handige museumoverzicht

Promo | NEMO Science Museum

De collectie van NEMO Science Museum

Museum informatie

NEMO Science Museum

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag10:0017:30
Woensdag10:0017:30
Donderdag10:0017:30
Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:30
Zondag10:0017:30

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Vanaf 4 jaar€17.50
CJP- of collegekaart€8.75
T/m 3 jaar, Museumkaart, I Amsterdam City Card, BankGiro Loterij VIP-kaart, Stadspas Amsterdam & begeleiders mindervalide en autipas Gratis
Let op! In schoolvakanties en van april t/m augustus is NEMO ook op maandag open. Tickets

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

buy windows 11 pro test ediyorum