Mystiek in het Limburgs MuseumPR0M0. | De tentoonstelling Mystiek in het Limburgs Museum combineert oude, religieuze objecten met werken van hedendaagse kunstenaars en laat zien hoe wij mensen al eeuwenlang trachten de alledaagse realiteit te ontstijgen. Kom en zie wat Mystiek met jou doet.

Mystiek in het Limburgs Museum

Op een yogamat, in meditatie of al wandelend richting een bedevaartsoord: mensen hebben in de loop der tijd talloze manieren gevonden om tot bezinning te komen. In de tentoonstelling Mystiek probeert het Limburg Museum de vatten waar deze drang naar reflectie en escapisme vandaan komt.

Voor meer informatie over het depot bezoek je de website van het Limburgs Museum. Ben je benieuwd naar welke andere musea je in de omgeving van het museum treft? Ga dan naar dit handige museumoverzicht

Mystiek in het Limburgs Museum

Museum informatie

Limburgs Museum

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag11:0017:00
Woensdag11:0017:00
Donderdag11:0017:00
Vrijdag11:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€16.00
Studenten / CJP€8.00
Jeugd (4 t/m 17 jaar)€8.00
Museumkaart / ICOM/ VriendenLoterij VIP-kaart, jeugd (0 t/m 3 jaar) Gratis
Tickets

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum