Mystiek in het Limburgs Museum

PR0M0. | De tentoonstelling Mystiek in het Limburgs Museum combineert oude, religieuze objecten met werken van hedendaagse kunstenaars en laat zien hoe wij mensen al eeuwenlang trachten de alledaagse realiteit te ontstijgen. Kom en zie wat Mystiek met jou doet.

Mystiek in het Limburgs Museum

Op een yogamat, in meditatie of al wandelend richting een bedevaartsoord: mensen hebben in de loop der tijd talloze manieren gevonden om tot bezinning te komen. In de tentoonstelling Mystiek probeert het Limburg Museum de vatten waar deze drang naar reflectie en escapisme vandaan komt.

Voor meer informatie over het depot bezoek je de website van het Limburgs Museum. Ben je benieuwd naar welke andere musea je in de omgeving van het museum treft? Ga dan naar dit handige museumoverzicht

Limburgs Museum

Dinsdag11:0017:00