Museumbite | Beeld en GeluidMuseumbites

Museumbites is een platform waarop korte filmpjes worden geplaatst. Hierin nemen we jullie mee naar verschillende tentoonstellingen en musea. Deze filmpjes worden namelijk door én voor de jeugd gemaakt. Allemaal om de kijker een beter beeld van een museum of tentoonstelling te geven dus. We zijn bezoek geweest op een aantal locaties. Te weten, Museum Volkenkunde in Leiden, het Amsterdam Museum en het Prinsenhof in Delft. In de filmpjes komen opvallende zaken voorbij zoals een jurk gedragen door Marilyn Monroe in het Prinsenhof in Delft ter ere van haar 90ste verjaardag

Beeld en Geluid

Simone van MuseumTV gaat naar een tentoonstelling in Beeld en Geluid over YouTube en al je favoriete vloggers. Naast de vaste tentoonstelling over radio en televisie kom je er hier achter hoe YouTube werkt. Elke maand wordt weer een ander thema in beeld gebracht zoals bijvoorbeeld gaming of mode. Word jij de nieuwe Enzo Knol? Doe ervaring op in deze tentoonstelling!

Museumbite | Beeld en Geluid

Museum informatie

Beeld & Geluid

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag10:0017:00
Woensdag10:0017:00
Donderdag10:0017:00
Vrijdag10:0017:00
Zaterdag10:0017:00
Zondag10:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€19.50
8 t/m 17 jaar€12.50
CJP / Studenten€9.50
0 t/m 7 jaar, Museumkaart, ICOM, VriendenLoterij VIP-KAART Gratis

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum