Kunstbeloften: Maaike RikhofIn de driedelige serie Kunstbeloften – Jong kunst- en museum talent in beeld  leggen we ons oor te luister bij een nieuwe lichting talenten die de kunst- en museumwereld op dit moment bestormt. Hoe hebben zij hun entree in de kunstwereld ervaren? Waar zijn ze tegenaan gelopen? Wat heeft hun verbaasd? En vooral: welk nieuw geluid brengen zij? 

Maaike Rikhof

Voor de derde en tevens laatste aflevering van Kunstbeloften – Jong kunst en museum talent in beeld spreken we Maaike Rikhof (1997). Rikhof is sinds 1 februari 2023 conservator moderne kunst voor het Frans Hals Museum en heeft al een indrukwekkend cv. Zo liep ze stage bij het Rijksmuseum, werkte ze als onderzoeksassistent bij het Van Gogh Museum en cureerde nog voor haar afstuderen een tentoonstelling voor het Singer Museum Laren. Rikhof hoopt als conservator van een museum een plek te maken voor herkenning voor iedereen. Hoe ze dit wil doen hoor je in de nieuwste documentaire. 

Kunstbeloften: Maaike Rikhof

Museum informatie

Frans Hals Museum

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag11:0017:00
Woensdag11:0017:00
Donderdag11:0017:00
Vrijdag11:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€16.00
Jongeren (19 t/m 24 jaar)€8.00
CJP€8.00
Museumkaart Gratis
VriendenLoterij VIP-KAART Gratis
Vrieden Gratis
Tickets

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

buy windows 11 pro test ediyorum