Kunstbeloften: Jazzy de GrootIn de driedelige serie Kunstbeloften – Jong kunst- en museum talent in beeld  leggen we ons oor te luister bij een nieuwe lichting talenten die de kunst- en museumwereld op dit moment bestormt. Hoe hebben zij hun entree in de kunstwereld ervaren? Waar zijn ze tegenaan gelopen? Wat heeft hun verbaasd? En vooral: welk nieuw geluid brengen zij? 

Jazzy de Groot

Voor de tweede aflevering van Kunstbeloften – Jong kunst en museum talent in beeld spreken we Jazzy de Groot (1992). Tijdens haar studie tot restaurator trekt Jazzy haar stoute schoenen aan en belt Martin Bijl, die onder andere restaurator was voor het Rijksmuseum Amsterdam. Van hem leert ze de fijne kneepjes van het vak. Inmiddels is ze zelf succesvol restaurator en heeft ze al talloze meesterwerken behandeld. We vragen Jazzy wat er zo mooi is aan haar werk en hoe ze op jonge leeftijd al zo succesvol is geworden in haar vakgebied.

Kunstbeloften: Jazzy de Groot

Museum informatie

KunstbeloftenHet is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

expand_less

buy windows 11 pro test ediyorum