Kerken en kloosters in GroningenIn de serie Museum-steden-trip zetten wij de mooiste musea en verborgen parels van Nederland  voor je op een rij. Zo blijf je op de hoogte van alle culturele hoogtepunten die het Nederlandse museumlandschap te bieden heeft. Deze keer: op museum-steden-trip naar drie bijzondere kerken en kloosters in Groningen waar je misschien nog nooit van gehoord hebt.

Kerken en kloosters in Groningen

Om kennis te maken met cultuur en kunst zijn musea de uitgelezen plekken, maar binnen de muren van kerken en kloosters is vaak ook een schat aan informatie te vinden. Bij het binnenstappen van kerken en kloosters in de provincie Groningen is de schoonheid die je er aantreft soms ongelofelijk. In deze museum-steden-trip laten we je kennismaken met Kloostermuseum Aduard, Museum Klooster Ter Apel en de Stichting Oude Groninger Kerken.

Meer compilaties vind je op ons YouTube-kanaal.

Kerken en kloosters in Groningen

Museum informatie

Stichting Oude Groninger Kerken
Coehoornsingel 14
9711 BS
Groningen

050 31 23 569
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag09:0017:00
Dinsdag09:0017:00
Woensdag09:0017:00
Donderdag09:0017:00
Vrijdag09:0017:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Stichting Oude Groninger Kerken omvat verscheidene kerken in de provincie Groningen. De openingstijden en contactgegevens verschillen per kerk.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

buy windows 11 pro test ediyorum