Het verhaal van Herinneringscentrum Kamp WesterborkIn de korte documentaire Het verhaal van Herinneringscentrum Kamp Westerbork zie je de hoogtepunten van Herinneringscentrum Kamp Westerbork in een vogelvlucht. Weet je nog niet zeker of je Herinneringscentrum Kamp Westerbork wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Wil je meer leren over de vervolgingsgeschiedenis van Joden, Sinti en Roma tijdens de Tweede Wereldoorlog? Ook dan is de korte documentaire over Herinneringscentrum Kamp Westerbork het kijken waard.

Het verhaal van Herinneringscentrum Kamp Westerbork 

In Herinneringscentrum Kamp Westerbork krijg je een beeld van wat zich in dit concentratiekamp heeft afgespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het Herinneringscentrum heeft het doel de herinneringen aan de honderdduizend Nederlandse Joden, Sinti en Roma te behouden. In het museum wordt geprobeerd de verhalen van duizenden slachtoffers terug te brengen naar een persoonlijk verhaal, het verhaal van een individu. 

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website van het herinneringscentrum. Ben je benieuwd naar welke andere musea je in de omgeving van Westerbork treft? Ga dan naar dit handige museumoverzicht

Het verhaal van Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Museum informatie

Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Openingstijden

DagVanTot
Maandag10:0017:00
Dinsdag10:0017:00
Woensdag10:0017:00
Donderdag10:0017:00
Vrijdag10:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€12.00
Jongeren (6 t/m 17 jaar)€6.00
Kinderen tot 6 jaar Gratis
Tickets

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

expand_less

buy windows 11 pro test ediyorum