GENIET | Vier bijzondere, Zeeuwse musea

In GENIET zetten wij de mooiste musea en verborgen parels van Nederland  voor je op een rij. Zo blijf je op de hoogte van alle culturele hoogtepunten die het Nederlandse museumlandschap te bieden heeft. Deze keer: vier musea in Zeeland die je niet mag overslaan.

Vier bijzondere Zeeuwse musea

Samen reizen we door de Zeeuwse provincie. We brengen een bezoek aan het Zeeuws Museum, Stadhuismuseum Zierikzee, Museum Veere en Museum Terra Maris . Geniet van alles wat deze musea te bieden hebben door de compilatie te bekijken!

GENIET| Vier bijzondere, Zeeuwse musea

Zeeuws Museum

Dinsdag11:0017:00

Volwassenen€12.50