GENIET | Vier bijzondere Friese musea

In GENIET zetten wij de mooiste musea en verborgen parels van Nederland  voor je op een rij. Zo blijf je op de hoogte van alle culturele hoogtepunten die het Nederlandse museumlandschap te bieden heeft. Deze keer: vier musea in Friesland die je niet mag overslaan.

Vier bijzondere Friese musea

Samen reizen we door de provincie Friesland. We brengen een bezoek aan Museum Heerenveen, het Kazemattenmuseum, Museum Martena en het Nationaal Modelspoormuseum. Geniet van alles wat deze musea te bieden hebben door het filmpje te bekijken!

GENIET | Vier bijzondere Friese musea

Kazemattenmuseum