GENIET | Vier bijzondere Drentse museaIn GENIET zetten wij de mooiste musea en verborgen parels van Nederland  voor je op een rij. Zo blijf je op de hoogte van alle culturele hoogtepunten die het Nederlandse museumlandschap te bieden heeft. Deze keer: vier musea in Drenthe die je niet mag overslaan. 

Vier bijzondere Drentse musea

Samen reizen we door de provincie Drenthe. Van veen en valse kunst tot gevangeniscellen: je ziet het voorbij komen in de musea die belicht worden in dit filmpje. We brengen een bezoek aan het Stedelijk Museum Meppel, Museum Valse Kunst, Nationaal Gevangenismuseum en het Openluchtmuseum Veenpark. Geniet van alles wat deze musea te bieden hebben door het filmpje te bekijken!

GENIET | Vier bijzondere Drentse musea

Museum informatie

Stedelijk Museum Meppel
Hoofdstraat 22
7941 AG
Meppel

0522 850 644
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag13:0017:00
Zaterdag13:0017:00
Zondag13:0017:00
Kunsthuis Secretarie is moeilijk toegankelijk voor minder validen en niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is geen lift aanwezig.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.