GENIET | Vier bijzondere Drentse musea

In GENIET zetten wij de mooiste musea en verborgen parels van Nederland  voor je op een rij. Zo blijf je op de hoogte van alle culturele hoogtepunten die het Nederlandse museumlandschap te bieden heeft. Deze keer: vier musea in Drenthe die je niet mag overslaan.

Vier bijzondere Drentse musea

Samen reizen we door de provincie Drenthe. Van veen en valse kunst tot gevangeniscellen: je ziet het voorbij komen in de musea die belicht worden in dit filmpje. We brengen een bezoek aan het Stedelijk Museum Meppel, Museum Valse Kunst, Nationaal Gevangenismuseum en het Openluchtmuseum Veenpark. Geniet van alles wat deze musea te bieden hebben door het filmpje te bekijken!

GENIET | Vier bijzondere Drentse musea

Stedelijk Museum Meppel
Hoofdstraat 22
7941 AG
Meppel

Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Kunsthuis Secretarie is moeilijk toegankelijk voor minder validen en niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is geen lift aanwezig.