De collectie van Slot ZuylenIn de korte documentaire De collectie van Slot Zuylen zie je de hoogtepunten van Slot Zuylen in vogelvlucht. Weet je nog niet zeker of je het slot wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Wil je meer leren over een van de oudste kastelen van ons land? Ook dan is de korte documentaire over Slot Zuylen er eentje waar je goed voor kunt gaan zitten.

Het verhaal achter de collectie van Slot Zuylen

Dit slot in Zuylen mag dan wel middeleeuws zijn, de verhalen die de dikke kasteelmuren huisvesten zijn vandaag de dag misschien wel relevanter dan ooit. Met zijn centrale ligging in een 1,5 hectare groot park onder de rook van de stad Utrecht, is het slot zowel voor museumfanaten als natuurliefhebbers een ideale plek om hun hart op te halen.

Voor meer informatie over Slot Zuylen bezoek je de website van het slot. Om alvast een impressie te krijgen van het kasteel, bekijk je onze korte documentaire. Vind je het leuk om terug in de tijd te gaan? In 2018 brachten we ook al een bezoek aan Slot Zuylen.

De collectie van Slot Zuylen

Museum informatie

Slot Zuylen

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag11:0017:00
Woensdag11:0017:00
Donderdag11:0017:00
Vrijdag11:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€15.00
CJP / Studenten€12.00
Kinderen (4 t/m 15 jaar)€7.50
Museumkaart / ICOM Gratis
Rembrandtkaart Gratis
VriendenLoterij VIP-KAART Gratis
Tickets

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

buy windows 11 pro test ediyorum