De collectie van Polderhuis WestkapelleIn de korte documentaire De collectie van Polderhuis Westkapelle neemt het museum je in een vogelvlucht mee door hun collectie. In het museum komt de geschiedenis van Westkapelle tot leven, de strijd met de Noordzee en Westkapelle in de oorlog staat voornamelijk centraal. 

Het verhaal achter de collectie van Polderhuis Westkapelle

In het museum kan je de kustlijn van Westkapelle zien en de ontwikkeling van Westkapelle en de natuur eromheen. Je kan ook van alles leren over de beroepen die hier bij komen kijken, zoals het werk van een dijkwerker. Daarnaast vertellen de inwoners van Westkapelle over de Tweede Wereldoorlog, de Slag om de Schelde een het verschrikkelijke bombardement van 1944. Herinneringen komen in het museum tot leven.

Voor meer informatie over het verhaal van Polderhuis Westkapelle bezoek je de website van het museum. Een overzicht van andere musea vind je op deze pagina

Korte documentaire

Museum informatie

Polderhuis Westkapelle

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Regulier€5.00
Studenten 13 - 17 jaar€3.50
Kinderen (6 t/m 12 jaar)€2
Kinderen (t/m 5 jaar) Gratis
Wil je het Polderhuis Westkapelle graag bezoeken? Bekijk de website voor de actuele openingstijden.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

buy windows 11 pro test ediyorum