De collectie van Oorlogsmuseum MedemblikIn de korte documentaire De collectie van Oorlogsmuseum Medemblik zie je de hoogtepunten van Oorlogsmuseum Medemblik in een notendop. Weet je nog niet zeker of je dit museum wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Zin om tijdens her volgende weekoverleg op je werk met interessante feiten over de Tweede Wereldoorlog te strooien? Ook dan is de korte documentaire over Oorlogsmuseum Medemblik uitermate geschikt.

Het verhaal achter de collectie van Oorlogsmuseum Medemblik

Het Oorlogsmuseum in Medemblik vertelt het verhaal van de Tweede Wereldoorlog vanuit het perspectief van twee leefwerelden: die van de burgers en die van de militairen. Laat je meevoeren door middel van de experience tour, een verhalenboekje en/of diverse audiotours. 

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website. Wil je blijven leren over het onderwerp Tweede Wereldoorlog? Laat ons je dan ook meenemen naar het Nationaal Onderduikmuseum in Aalten.

De collectie van Oorlogsmuseum Medemblik

Museum informatie

Oorlogsmuseum Medemblik
Zeldenrust 5
1671 GW
Medemblik


Openingstijden

DagVanTot
Maandag10:0017:00
Dinsdag10:0017:00
Woensdag10:0017:00
Donderdag10:0017:00
Vrijdag10:0017:00
Zaterdag10:0017:00
Zondag Gesloten

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Experience Tour - Weg naar Vrijheid (p.p.)€12.50
Experience Tour - Keuzes in Almersdorp (4 - 12 jaar, p.p.)€7.50
Experience Tour - Keuzes in Almersdorp (p.p.)€10
Tickets

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum