De collectie van Natuurmuseum Holterberg

In de korte documentaire De collectie van Natuurmuseum Holterberg zie je de hoogtepunten van Natuurmuseum Holterberg in een notendop. Weet je nog niet zeker of je dit museum wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Wil jij je kennis en kunde over natuur binnen no-time op padvinderlevel krijgen? Ook dan is de korte documentaire over Natuurmuseum Holterberg uitermate geschikt.

Het verhaal achter de collectie van Natuurmuseum Holterberg

Natuurmuseum Holterberg vertelt je aan de hand van elf prachtige diorama’s over de natuur in de omgeving van het museum. De dieren in de diorama’s zijn échte dieren die na hun dood zijn opgezet om het verhaal in de tentoonstellingen te complementeren. Welke twee-, vier- en zesvoeters er allemaal rondlopen leer je in de korte documentaire.

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website. Wil je kennismaken met meer natuurmusea? Eerder gingen we ook op bezoek bij Natura Docet Wonderryck Twente

De collectie van Natuurmuseum Holterberg

Promo | Natuurmuseum Holterberg