De collectie van Museum van Bommel van DamIn de korte documentaire De collectie van Museum van Bommel van Dam zie je de hoogtepunten van Museum van Bommel van Dam in een vogelvlucht. Weet je nog niet zeker of je Museum van Bommel van Dam wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Wil je meer leren over de manier waarop het museum maatschappelijke onderwerpen betrekt bij zijn tentoonstellingen? Ook dan is de korte documentaire over Museum van Bommel van Dam het kijken waard.

Het verhaal achter de collectie van Museum van Bommel van Dam

Museum van Bommel van Dam dankt haar naam aan het echtpaar van Bommel van Dam die hun collectie in 1971 schonken aan het museum. Naast tentoonstellingen over bekende, nationale en internationale kunstenaars biedt het museum ook graag een podium aan lokale kunstenaars. De verschillende tentoonstellingsruimtes bieden de mogelijkheid om deze lokale vormgevers, schilders of designers hun werk te laten exposeren.

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website van het museum. Ben je benieuwd naar welke andere musea je in de omgeving van Museum van Bommel van Dam treft? Ga dan naar dit handige museumoverzicht

De collectie van Museum van Bommel van Dam

Museum informatie

Museum van Bommel van Dam

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag11:0017:00
Woensdag11:0017:00
Donderdag11:0017:00
Vrijdag11:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen (18+)€12.50
Jeugd (8 t/m 17)€2.50
Kind (0 t/m 7) Gratis
Gezinskaart (twee volwassenen en max. 3 kinderen)€25
Studenten€2.50
CJP€5
Museumkaart Gratis

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

expand_less

buy windows 11 pro test ediyorum