De collectie van Museum Hoge Woerd

In de korte documentaire De collectie van Museum Hoge Woerd zie je de hoogtepunten van Museum Hoge Woerd in een notendop. Weet je nog niet zeker of je dit museum wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Zin om tijdens de volgende kringverjaardag met leuke weetjes te strooien? Ook dan is de korte documentaire over Museum Hoge Woerd uitermate geschikt.

Het verhaal achter de collectie van Museum Hoge Woerd

Museum Hoge Woerd vertelt vanuit een speciale, nagebouwde Castellum – een Romeins fort – het verhaal van zo’n drieduizend jaar wonen en werken in het hart van ons land. Weinig plekken in Nederland zijn namelijk zo intensief door archeologen onderzocht als het gebied waar het museum zich bevindt, ten westen van Utrecht.

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website. Wil je blijven leren over musea in de omgeving van Utrecht? Wij namen eerder een kijkje voor je bij museum DOMunder in hartje Utrecht.

De collectie van Museum Hoge Woerd

Promo | Museum Hoge Woerd

Museum Hoge Woerd
Hoge Woerdplein 1
3454 PB
De Meern (Utrecht)

Dinsdag10:0017:00

Alle bezoekers Gratis
Herkent het navigatiesysteem het adres niet, voer dan Groenedijk 1a De Meern in. Castellum Hoge Woerd is volledig toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig, en in het gebouw zijn er liften en invalidentoiletten aanwezig.

buy windows 11 pro test ediyorum