De collectie van Museum Hoge WoerdIn de korte documentaire De collectie van Museum Hoge Woerd zie je de hoogtepunten van Museum Hoge Woerd in een notendop. Weet je nog niet zeker of je dit museum wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Zin om tijdens de volgende kringverjaardag met leuke weetjes te strooien? Ook dan is de korte documentaire over Museum Hoge Woerd uitermate geschikt.

Het verhaal achter de collectie van Museum Hoge Woerd

Museum Hoge Woerd vertelt vanuit een speciale, nagebouwde Castellum – een Romeins fort – het verhaal van zo’n drieduizend jaar wonen en werken in het hart van ons land. Weinig plekken in Nederland zijn namelijk zo intensief door archeologen onderzocht als het gebied waar het museum zich bevindt, ten westen van Utrecht.

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website. Wil je blijven leren over musea in de omgeving van Utrecht? Wij namen eerder een kijkje voor je bij museum DOMunder in hartje Utrecht.

De collectie van Museum Hoge Woerd

Promo | Museum Hoge Woerd

Museum informatie

Museum Hoge Woerd
Hoge Woerdplein 1
3454 PB
De Meern (Utrecht)

030-2860084
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag10:0017:00
Woensdag10:0017:00
Donderdag10:0017:00
Vrijdag10:0017:00
Zaterdag10:0017:00
Zondag10:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Alle bezoekers Gratis
Herkent het navigatiesysteem het adres niet, voer dan Groenedijk 1a De Meern in. Castellum Hoge Woerd is volledig toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig, en in het gebouw zijn er liften en invalidentoiletten aanwezig.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum