De collectie van Museum Cultuurforum Aardenburg

In de korte documentaire De collectie van Museum Cultuurforum Aardenburg neemt het museum je in een vogelvlucht mee door hun collectie. Reis mee naar het Zeeuwse Aardenburg en kom erachter of het museum jouw hart sneller doet kloppen.

De collectie van Museum Cultuurforum Aardenburg

Pas vijftig jaar geleden komen wetenschappers erachter dat Aardenburg een rijke archeologische plek is. De hoeveelheid vondsten is zelfs zo groot dat men heeft aangetoond dat Aardenburg tussen 150 en 275 na Chr. een belangrijke Romeinse vesting is geweest. Reis in het museum terug in de tijd, bekijk de gevonden voorwerpen en speel diverse spelletjes. Daarnaast kan je in de naast gelegen Sint-Baafskerk via een VR-presentatie de ontwikkeling van de kerk volgen. Beleef als een echte Romein de tijd van het Romeinse Rijk en ontdekt op een interactieve manier hoe mensen in die tijd in Aardenburg woonden, hoe belangrijk badhuizen waren en nog heel veel andere zaken uit hun leven. Een interactief museum voor jong en oud.

Voor meer informatie over het verhaal van het museum bezoek je de website van het museum. Een overzicht van andere musea vind je op deze pagina

Korte documentaire

Museum Cultuurforum Aardenburg

Dinsdag11:0017:00

Volwassenen€6.50
Groepen vanaf 10 personen€4.00
Jongeren (7 t/m 18 jaar)€2.50
CJP€2.50
Kinderen (t/m 6 jaar) Gratis
Museumkaart Gratis
De openingstijden van het museum zijn seizoensgebonden. Voor de meest actuele informatie ga je naar de website van het museum.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

buy windows 11 pro test ediyorum