Futurisme in het Kröller-Müller MuseumIn de korte documentaire Futurisme in het Kröller-Müller Museum zie je de hoogtepunten van de futuristische deelcollectie van het Kröller-Müller Museum in een vogelvlucht. Weet je nog niet zeker of je het Kröller-Müller Museum wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Wil je gewoon meer leren over het futurisme? Ook dan is de korte documentaire over het Kröller-Müller Museum het kijken waard.

Futurisme in het Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum is een paradijs voor kunstliefhebbers. In het museum hangen topstukken van moderne meesters als Monet, Picasso en Mondriaan.Ook is het museum een van de weinige musea met een collectie futuristische kunst. Futurisme staat voor jong, modern en dynamisch. Kunstenaars als Giacomo Balla en Gino Severini ontketenden met hun radicaliteit door heel Europa debatten in de kunstwereld. Waarom hun opvattingen voor zoveel commotie zorgden leer je in deze korte documentaire. 

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website van het museum. Ben je benieuwd naar welke andere musea je in de omgeving van het Kröller-Müller Museum treft? Ga dan naar dit handige museumoverzicht

Futurisme in het Kröller-Müller Museum

In het kort | Giacomo Balla

Museum informatie

Kröller-Müller Museum

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag10:0017:00
Woensdag10:0017:00
Donderdag10:0017:00
Vrijdag10:0017:00
Zaterdag10:0017:00
Zondag10:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€12.50
Jeugd (13 t/m 18 jaar)€6.25
Studenten | CJP€6.25
Kinderen (t/m 12 jaar) Gratis
Museumkaart | ICOM Gratis
Rembrandtkaart Gratis
VriendenLoterij VIP-KAART Gratis
Tickets

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

buy windows 11 pro test ediyorum