De collectie van Kasteel DoorwerthIn de korte documentaire De collectie van Kasteel Doorwerth zie je de hoogtepunten van Kasteel Doorwerth in een vogelvlucht. Weet je nog niet zeker of je Kasteel Doorwerth wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. In de korte documentaire over Kasteel Doorwerth leer je over de vele restauraties die het kasteel heeft ondergaan en hoe geschiedenis, erfgoed en natuur samenkomen.

Het verhaal achter de collectie van Kasteel Doorwerth

In het middeleeuws Kasteel Doorwerth herbeleef je de tijden van vroeger. Binnen de kasteelmuren zijn bovendien vier collecties samengebracht: de schitterend ingerichte kasteelvertrekken, het Nederlands Jachtmuseum, de Nationale Bosbouwcollectie en Museum Veluwezoom.

Voor meer informatie over het museum bezoek je hun website. Ben je benieuwd naar welke andere musea je in de omgeving van Doorwerth treft? Ga dan naar dit handige museumoverzicht

Promo | Kasteel Doorwerth

De collectie van Kasteel Doorwerth

Museum informatie

Kasteel Doorwerth
Fonteinallee 2b
6865 ND
Doorwerth

(026) 33 97 406
[email protected]glk.nl
Kijk voor actuele openingstijden en entreeprijzen op de website van Kasteel Doorwerth.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum