De collectie van Kasteel Doorwerth

In de korte documentaire De collectie van Kasteel Doorwerth zie je de hoogtepunten van Kasteel Doorwerth in een vogelvlucht. Weet je nog niet zeker of je Kasteel Doorwerth wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. In de korte documentaire over Kasteel Doorwerth leer je over de vele restauraties die het kasteel heeft ondergaan en hoe geschiedenis, erfgoed en natuur samenkomen.

Het verhaal achter de collectie van Kasteel Doorwerth

In het middeleeuws Kasteel Doorwerth herbeleef je de tijden van vroeger. Binnen de kasteelmuren zijn bovendien vier collecties samengebracht: de schitterend ingerichte kasteelvertrekken, het Nederlands Jachtmuseum, de Nationale Bosbouwcollectie en Museum Veluwezoom.

Voor meer informatie over het museum bezoek je hun website. Ben je benieuwd naar welke andere musea je in de omgeving van Doorwerth treft? Ga dan naar dit handige museumoverzicht

Promo | Kasteel Doorwerth

De collectie van Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth
Fonteinallee 2b
6865 ND
Doorwerth

[email protected]glk.nl
Kijk voor actuele openingstijden en entreeprijzen op de website van Kasteel Doorwerth.

buy windows 11 pro test ediyorum