De collectie van Huis VerwoldeIn de korte documentaire De collectie van Huis Verwolde zie je de hoogtepunten van Huis Verwolde in een notendop. Weet je nog niet zeker of je Huis Verwolde wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. In de korte documentaire over Huis Verwolde maak je onder meer kennis met het interessante huishouden van familie van der Borch.

Het verhaal achter de collectie van Huis Verwolde

Laat ons je meenemen naar het in de Achterhoek gelegen landgoed Verwolde. Hier staat een prachtige edelmanswoning gebouwd in 1776, omringd door een tuin, een park en het bosgebied Oranjewoud. In dit neoclassistisch huis proef je even hoe het is om te leven als voormalig thee- en specerijenhandelaar.

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website. Ben je benieuwd naar welke andere musea je in de omgeving van Laren (Gelderland) treft? Ga dan naar dit handige museumoverzicht

Promo | Huis Verwolde

De collectie van Huis Verwolde

Museum informatie

Huis Verwolde
Kijk voor actuele openingstijden en entreeprijzen op de website van Huis Verwolde.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum