In 2020: een bezoek aan het Limburgs Museum

In de korte documentaire In 2020: een bezoek aan het Limburgs Museum zie je de hoogtepunten van ons bezoek aan het Limburgs Museum in 2020. Je ziet hoe het museum zijn collectie toentertijd tentoonstelde en welke exposities er in 2020 centraal stonden.

Het Limburgs Museum in 2020

Het Limburgs museum heeft een ontzettend rijke collectie die je meeneemt door de tijdperken van de (pre-)historie van Limburg. De provincie van Limburg mag dan jong zijn, maar de geschiedenis van dit gebied is al hartstikke oud. Een kwart miljoen jaar geleden waren hier al mensen, en in het Limburgs museum kan je dit allemaal zien, van Prehistorie tot Pinkpop!

Van Prehistorie tot Pinkpop

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website. We bezochten het Limburgs Museum ook recenter, in 2022. Om ook dat bezoek te bekijken, klik je hier

In 2020: een bezoek aan het Limburgs Museum

Limburgs Museum