De collectie van het Limburgs MuseumIn de korte documentaire De collectie van het Limburgs Museum zie je de hoogtepunten van het Limburgs Museum in een notendop. Weet je nog niet zeker of je dit museum wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Zin om kennis op te steken over alle kunstschatten die uit de Limburgse grond naar boven zijn gehaald? Ook dan is de korte documentaire over het Limburgs Museum perfect voor je.

Het verhaal achter de collectie van het Limburgs Museum

In deze verhalen leert het museum zijn bezoekers wat Limburg nou écht Limburg maakt, hoe Limburg door de geschiedenis heen is veranderd en waarom de provincie het meest internationale stukje Nederland genoemd mag worden. Hoe deze verhaallijnen samenkomen leer je in de korte documentaire.

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website. Wil je blijven leren over musea in (de omgeving van) Venlo? Wij namen eerder ook een kijkje voor je bij Museum van Bommel van Dam.

De collectie van het Limburgs Museum

Museum informatie

Limburgs Museum

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag11:0017:00
Woensdag11:0017:00
Donderdag11:0017:00
Vrijdag11:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€16.00
Studenten / CJP€8.00
Jeugd (4 t/m 17 jaar)€8.00
Museumkaart / ICOM/ VriendenLoterij VIP-kaart, jeugd (0 t/m 3 jaar) Gratis
Tickets

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

buy windows 11 pro test ediyorum