De collectie van EtersheimerbraakIn de korte documentaire De collectie van Etersheimerbraak zie je de hoogtepunten van de Etersheimerbraakpolder in een notendop. Weet je nog niet zeker of je de Etersheimerbraak wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Ben je überhaupt niet bekend met de cultuurhistorie van dit Noord-Hollandse gebied? Ook dan is de korte documentaire over Etersheimerbraak een absolute aanrader.

Het verhaal achter de collectie van Etersheimerbraak

Ga mee op expeditie door Etersheimerbraak, een gebied dat de eeuwige strijd van Nederland tegen het water verbeeldt. Een wandeling van circa vier kilometer brengt je langs de mooiste bezienswaardigheden van deze plek. Leer er over de geboortegrond van Dik Trom, kleiputten en de gevaarlijke waterwolf.

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website. Ben je benieuwd naar welke andere musea je in de omgeving van Etersheimerbraak treft? Ga dan naar dit handige museumoverzicht

Promo | Etersheimerbraak

De collectie van Etersheimerbraak

Museum informatie

Etersheimerbraak
Etersheimer Braakweg 5
1474 MV
Oosthuizen

[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag10:0018:00
Zondag10:0018:00
Het bezoekerscentrum van Etersheimerbraak is van 15 april tot 1 oktober ook geopend op woensdag, donderdag en vrijdag. Daarnaast kun je er terecht op Eerste en Tweede Paasdag en op 5 mei.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

expand_less

buy windows 11 pro test ediyorum