De collectie van De VerhalenwerfTurf en Vivianne Miedema; beide zijn belangrijk voor Hoogeveen. De gemiddelde inwoner van de plaats zal er met trots over vertellen. En met gepaste trots wordt daarom over beide onderwerpen verteld in De Verhalenwerf. De tentoonstelling is gevestigd in de bibliotheek van de stad, aldaar leert u over het verleden en het heden van de regio. Bekijk de documentaire voor een eerste indruk.

Wissententoonstellingen

Twee keer per jaar vinden er wisseltentoonstellingen plaats in De Verhalenwerf die gebonden zijn aan een bepaald thema. Deze tentoonstellingen worden opgesteld door vrijwilligers, zij gaan op onderzoek uit. Zodoende verschijnt er een verhaal van, voor én door Hoogeveners. De verhalen die daaruit voortkomen worden gearchiveerd op de website van De Verhalenwerf.

Mini-docu

Promo

Museum informatie

De Verhalenwerf Hogeveen

Openingstijden

DagVanTot
Maandag10:0017:00
Dinsdag10:0020:00
Woensdag10:0020:00
Donderdag10:0017:00
Vrijdag10:0020:00
Zaterdag10:0016:00
Zondag Gesloten

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Toegang Gratis

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

buy windows 11 pro test ediyorum