De collectie van De Verhalenwerf

Turf en Vivianne Miedema; beide zijn belangrijk voor Hoogeveen. De gemiddelde inwoner van de plaats zal er met trots over vertellen. En met gepaste trots wordt daarom over beide onderwerpen verteld in De Verhalenwerf. De tentoonstelling is gevestigd in de bibliotheek van de stad, aldaar leert u over het verleden en het heden van de regio. Bekijk de documentaire voor een eerste indruk.

Wissententoonstellingen

Twee keer per jaar vinden er wisseltentoonstellingen plaats in De Verhalenwerf die gebonden zijn aan een bepaald thema. Deze tentoonstellingen worden opgesteld door vrijwilligers, zij gaan op onderzoek uit. Zodoende verschijnt er een verhaal van, voor én door Hoogeveners. De verhalen die daaruit voortkomen worden gearchiveerd op de website van De Verhalenwerf.

Mini-docu

Promo