De collectie van Natura Docet Wonderryck TwenteIn de korte documentaire De collectie van Natura Docet Wonderryck Twente zie je de hoogtepunten van Museum Natura Docet in een vogelvlucht. Weet je nog niet zeker of je dit museum in Denekamp wil bezoeken? Laat je dan overtuigen door de bovenstaande video. Wil je gewoon meer leren over de wonderlijke collectie van dit natuurmuseum? Ook dan is de korte documentaire over Museum Natura Docet het kijken waard.

De collectie van Natura Docet Wonderryck Twente

Museum Natura Docet Wonderryck Twente is het oudste natuurhistorische museum van Nederland. In dit museum in Denekamp verwonder je, je over de enorme collectie bijzondere dieren en fossielen in de wonderkamers van het museum. Je gaat er op ontdekkingstocht door de soortenrijkendommen van de natuur, vergaapt je aan een geraamte van een mammoet of bouwt je eigen digitale bos in Funky Forest.  

Voor meer informatie over het museum bezoek je de website van het museum.  Ben je benieuwd naar welke andere musea je in de omgeving van Museum Natura Docet treft? Ga dan naar dit handige museumoverzicht

De collectie van Natura Docet Wonderryck Twente

Museum informatie

Natura Docet

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag10:0017:00
Woensdag10:0017:00
Donderdag10:0017:00
Vrijdag10:0017:00
Zaterdag10:0017:00
Zondag10:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Regulier (vanaf 18 jaar)€9.50
Jongeren (4 t/m 17 jaar)€8.50
Kinderen (t/m 3 jaar) Gratis
Museumkaart Gratis
Tickets

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

expand_less

buy windows 11 pro test ediyorum