Museumbite | Bonnefantenmuseum



Museumbites

Museumbites is een platform waarop korte filmpjes worden geplaatst. Hierin nemen we jullie mee naar verschillende tentoonstellingen en musea. Deze filmpjes worden namelijk door én voor de jeugd gemaakt. Allemaal om de kijker een beter beeld van een museum of tentoonstelling te geven dus. We zijn bezoek geweest op een aantal locaties. Te weten, Museum Volkenkunde in Leiden, het Amsterdam Museum en het Prinsenhof in Delft. In de filmpjes komen opvallende zaken voorbij zoals een jurk gedragen door Marilyn Monroe in het Prinsenhof in Delft ter ere van haar 90ste verjaardag.

Bonnefanten Museum

Museumbite zorgt ervoor dat je een klein bezoekje kunt brengen aan het Bonnefanten Museum. Ook als je aan de andere kant van het land woont. Bonnefanten is een museum dat moderne en klassieke kunst afwisselt. Museumbite bezoekt de tentoonstelling van de buskruit kunstenaar Cia Guo-Qiang. De kunstenaar vindt dat buskruit overeenkomsten heeft met sexuele begeerte en hallucinatie, omdat het beide losbandig is en niet te onderdrukken. Het buskruit is dan ook echt te ruiken op de schilderijen.

Museumbite | Bonnefantenmuseum

Museum informatie

Bonnefantenmuseum
Avenue Céramique 250
6221 KX
Maastricht

+31 (0)43 3290190
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag11:0017:00
Woensdag11:0017:00
Donderdag11:0017:00
Vrijdag11:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen*€15.00
Studenten & CJP*€7.50
Jongeren t/m 18 jaar, Museumkaart, LGOG, Kunstuitleen, Vrienden, CIMAM, Kumulus met Bonnefanten Jaarpas, Nationale en internationale studenten met Bonnefanten Jaarpas, ICOM, Vereniging Rembrandt & BankGiro Loterij VIP-kaart Gratis
Tickets

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum