Bingo Battle in Stedelijk Museum Breda



Rennend door het museum proberen bekende vloggers, rappers en acteurs zo snel mogelijk hun bingokaart vol te krijgen. Slagen ze niet binnen tien minuten, dan heeft presentatrice Yuki Kho een tegenprestatie voor ze. Op deze spelende wijze laat het museum zien dat je geen voorkennis nodig hebt om te genieten van kunst en cultuur. 

In deze Bingo Battle in Stedelijk Museum Breda is model Christina Curry te gast. Ze is vastberaden om de bingo kaart vol te krijgen, maar of ze dat echt haalt is de vraag.

Wil je meer weten over het Stedelijk Museum Breda? Klik dan hier.

Bingo Battle met Christina Curry

Museum informatie

Stedelijk Museum Breda
Boschstraat 22
4811 GH
Breda

076 529 9900
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Op 14 november 2022 sluiten de deuren van Stedelijk Museum Breda voor een periode van zes maanden. Aanleiding is een renovatieproject waarbij de museumzalen worden voorzien van nieuwe vloeren. Tegelijk grijpt het museum deze gelegenheid aan voor een herinrichting van de vaste opstelling. Met tentoonstellingen over de Bredase Nassaus en Breda in de negentiende eeuw richt het museum zich nadrukkelijk op een breder publiek met bijzondere aandacht voor families. Tickets

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum