Bingo Battle in Stedelijk Museum Breda

Rennend door het museum proberen bekende vloggers, rappers en acteurs zo snel mogelijk hun bingokaart vol te krijgen. Slagen ze niet binnen tien minuten, dan heeft presentatrice Yuki Kho een tegenprestatie voor ze. Op deze spelende wijze laat het museum zien dat je geen voorkennis nodig hebt om te genieten van kunst en cultuur.

In deze Bingo Battle in Stedelijk Museum Breda is model Christina Curry te gast. Ze is vastberaden om de bingo kaart vol te krijgen, maar of ze dat echt haalt is de vraag.

Wil je meer weten over het Stedelijk Museum Breda? Klik dan hier.

Bingo Battle met Christina Curry

Stedelijk Museum Breda

Dinsdag11:0017:00

Regulier€12.50
Student€5.00
CJP€5.00
Jongeren (t/m 18 jaar Gratis
Museumkaart | ICOM Gratis
Rembrandtkaart Gratis
VriendenLoterij VIP-KAART Gratis
Op 14 november 2022 sluiten de deuren van Stedelijk Museum Breda voor een periode van zes maanden. Aanleiding is een renovatieproject waarbij de museumzalen worden voorzien van nieuwe vloeren. Tegelijk grijpt het museum deze gelegenheid aan voor een herinrichting van de vaste opstelling. Met tentoonstellingen over de Bredase Nassaus en Breda in de negentiende eeuw richt het museum zich nadrukkelijk op een breder publiek met bijzondere aandacht voor families.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

buy windows 11 pro test ediyorum