Cultureel Platform Museum TV wil groeien door crowdfunding

Nieuw project Marieke van der Donk (ex Deloitte)

25-08-2016

 

Marieke van der Donk, bij velen in de uitgeefbranche bekend als (voormalig) consultant bij Deloitte, heeft haar nieuwe project formeel gelanceerd: MuseumTV. Door middel van crowdfunding moet het platform gaan groeien.

MuseumTV heeft als missie om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor iedereen. Via de website moeten de mooiste exposities van Nederland te zien zijn. Een bezoek aan de website is als een virtueel museumbezoek.

De bèta versie van MuseumTV is recent live gegaan. Er staan nu al een aantal films van exposities en musea op de website. Maar de makers willen graag nog veel meer films maken en daarmee musea steunen. MuseumTV zoekt daarvoor partners en donateurs om samen het platform verder uit te bouwen.
Begin deze maand is men daarom van start gegaan met een crowdfundcampagne op de site van Crowd About Now.  Vanaf een bedrag van 25 euro krijgen funders een jaarabonnement op MuseumTV cadeau. Voor hogere investeringen zijn er andere beloningen bedacht!

Voor wie meer wil weten: www.crowdaboutnow.nl/museumtv.

Bron: INCT

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek. MuseumTV is onderdeel van Museumtijdschrift.

expand_less

buy windows 11 pro test ediyorum